Šetnica će biti turistička i rekreativna vrijednost

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ovih dana završavaju radovi na ludbreškoj šetnici. Uređene su staze, posađeno drveće, postavljene obične klupe i jedna ‘pametna’ na kojoj šetači mogu napuniti svoje uređaje te je uređen Zanatski trg, prostor na kojem su postavljene četiri drvene kućice i koji bi trebao biti nastavak arheološkog muzeja ‘Iovia’ koji se gradi na ludbreškom trgu.

Ova šetnica samo je jedna od aktivnosti koja se provodi u okviru projekta “Unapređenje kontinentalnog turizma turističkom valorizacijom povijesno-kulturne baštine Grada Ludbrega” čija je vrijednost oko 675 tisuća kuna, u što spadaju radovi na stazi u dužini od oko 1300 metara te nabava opreme koja će imati informativnu i edukativnu funkciju.

Iz Grada kažu kako će dovršetkom ove aktivnosti šetnica uz rijeku Bednju dati dodatnu vrijednost te novi turistički i rekreativni sadržaj centru Ludbrega za sve građane i posjetitelje. Nadamo se da će, kad ova situacija završi, šetnica imati puno posjetitelja.

FOTO Podravski list

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI