Sigečki ribolovci imaju samo jednu želju!

Podravski list profile

U subotu su svoju redovnu godišnju skupštinu održali i članovi ŠRK-a Ivan Generalić iz Sigeca. Predsjednik kluba Danijel Čižmešija podsjetio je okupljene članove, uzvanike i prijatelje kluba o događanjima koje je klub organizirao prošle godine.

– Organizirano je nekoliko radnih akcija na vodama Loka 1 i 2 te jezeru Gornje Ledine. Sakupljali smo smeće, uređivali okoliš, kosili travu, a jedna od većih akcija bila je u lipnju kada smo obnavljali pozicije na jezeru Loka 1 i navozili zemlju gdje su posađene sadnice tužnih vrba. U suradnji s ribočuvarskom službom rušili smo i čistili potrgano drveće iz i oko jezera Loka 1 – istaknuo je Danijel Čižmešija i podsjetio kako je početkom lipnja na jezeru Loka 1 održano 18. klupsko natjecanje, a u srpnju 11. Šaransko natjecanje “catch and release” na kojem je sudjelovalo 14 ekipa.

sdr

U srpnju je, podsjetio je Čižmešija, organiziran i jubilarni 20. Kup “Ivan Generalić” u lovu ribe udicom na plovak na kojem je sudjelovalo devet klubova.

– Bili smo i domaćini četvrtog kola Županijske lige u šaranskom ribolovu na kojem se natjecalo 12 ekipa te domaćini prvog i drugog kola “spin lige” na Dravi u Sigečkom zatonu na kojem se također natjecalo 12 ekipa – rekao je predsjednik i istaknuo kako su sve klupske ekipe prošle godine postigle zadovoljavajuće rezultate.

dav

– U suradnji s Općinom Peteranec krenuli smo u izradu projektne dokumentacije za ribički dom. Planovi za ovu godinu su krenuti s građevinskim radovima na zemljištu u vlasništvu kluba – istaknuo je Čižmešija i podsjetio kako je klub bio suorganizator biciklijade od Peteranca do Komatnice za čije su sudionike i goste pripremili 250 porcija pečene ribe.

– Suradnja s udrugama u našem je selu dobra, kao i suradnja i neizostavna pomoć s Općinom Peteranec i načelnikom Krešimirom Matijašićem – zaključio je Čižmešija te zahvalio na entuzijazmu svim članovima upravnog odbora kluba.

sdr

FOTO ŠRK I. Generalić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti