Sigečki ribolovci imaju samo jednu želju!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U subotu su svoju redovnu godišnju skupštinu održali i članovi ŠRK-a Ivan Generalić iz Sigeca. Predsjednik kluba Danijel Čižmešija podsjetio je okupljene članove, uzvanike i prijatelje kluba o događanjima koje je klub organizirao prošle godine.

– Organizirano je nekoliko radnih akcija na vodama Loka 1 i 2 te jezeru Gornje Ledine. Sakupljali smo smeće, uređivali okoliš, kosili travu, a jedna od većih akcija bila je u lipnju kada smo obnavljali pozicije na jezeru Loka 1 i navozili zemlju gdje su posađene sadnice tužnih vrba. U suradnji s ribočuvarskom službom rušili smo i čistili potrgano drveće iz i oko jezera Loka 1 – istaknuo je Danijel Čižmešija i podsjetio kako je početkom lipnja na jezeru Loka 1 održano 18. klupsko natjecanje, a u srpnju 11. Šaransko natjecanje “catch and release” na kojem je sudjelovalo 14 ekipa.

sdr

U srpnju je, podsjetio je Čižmešija, organiziran i jubilarni 20. Kup “Ivan Generalić” u lovu ribe udicom na plovak na kojem je sudjelovalo devet klubova.

– Bili smo i domaćini četvrtog kola Županijske lige u šaranskom ribolovu na kojem se natjecalo 12 ekipa te domaćini prvog i drugog kola “spin lige” na Dravi u Sigečkom zatonu na kojem se također natjecalo 12 ekipa – rekao je predsjednik i istaknuo kako su sve klupske ekipe prošle godine postigle zadovoljavajuće rezultate.

dav

– U suradnji s Općinom Peteranec krenuli smo u izradu projektne dokumentacije za ribički dom. Planovi za ovu godinu su krenuti s građevinskim radovima na zemljištu u vlasništvu kluba – istaknuo je Čižmešija i podsjetio kako je klub bio suorganizator biciklijade od Peteranca do Komatnice za čije su sudionike i goste pripremili 250 porcija pečene ribe.

– Suradnja s udrugama u našem je selu dobra, kao i suradnja i neizostavna pomoć s Općinom Peteranec i načelnikom Krešimirom Matijašićem – zaključio je Čižmešija te zahvalio na entuzijazmu svim članovima upravnog odbora kluba.

sdr

FOTO ŠRK I. Generalić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI