SIGURNOST Grade ogradu uz zgradu igraonice i igrališta, pored podravske magistrale

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Uz igralište i zgradu Dječje igraonice i Društvenog doma u Budančevici u tijeku je izgradnja ograde. Zgrada i igralište smješteni su uz Podravsku magistralu pa je Općina Kloštar Podravski osigurala sredstava za gradnju ograde kako bi se mališanima zajamčila dodatna sigurnost, a investicija vrijedna 80.000 kuna obuhvaća i uređenje prilazne staze i ceste.

– Nedavno je završila energetska obnova zgrade u koju je uloženo 550.000 kuna, a obnovljeno je pročelje, krovište, stolarija, podovi i sustav rasvjete. Izgradnja ograde nastavak je ulaganja kojim mališanima želimo osigurati idealne uvjete za korištenje igraonice i igrališta – ističe Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski.

Izgradnjom ograde, dodaje načelnik, prostor igraonice moći se iskoristiti i za vrtićki kapacitet ako će interes roditelja biti veći u odnosu na kapacitet u preuređenom Društvenom domu u kvartu Oderjan.

FOTO Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI