SIGURNOST Grade ogradu uz zgradu igraonice i igrališta, pored podravske magistrale

Podravski list profile
Izgradnjom ograde, dodaje načelnik, prostor igraonice moći se iskoristiti i za vrtićki kapacitet ako će interes roditelja biti veći u odnosu na kapacitet

Uz igralište i zgradu Dječje igraonice i Društvenog doma u Budančevici u tijeku je izgradnja ograde. Zgrada i igralište smješteni su uz Podravsku magistralu pa je Općina Kloštar Podravski osigurala sredstava za gradnju ograde kako bi se mališanima zajamčila dodatna sigurnost, a investicija vrijedna 80.000 kuna obuhvaća i uređenje prilazne staze i ceste.

– Nedavno je završila energetska obnova zgrade u koju je uloženo 550.000 kuna, a obnovljeno je pročelje, krovište, stolarija, podovi i sustav rasvjete. Izgradnja ograde nastavak je ulaganja kojim mališanima želimo osigurati idealne uvjete za korištenje igraonice i igrališta – ističe Siniša Pavlović, načelnik Općine Kloštar Podravski.

Izgradnjom ograde, dodaje načelnik, prostor igraonice moći se iskoristiti i za vrtićki kapacitet ako će interes roditelja biti veći u odnosu na kapacitet u preuređenom Društvenom domu u kvartu Oderjan.

FOTO Darko Imbriša

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI