DOČEK NOVE GODINE Koprivničance od 22.30 sati zabavlja Vertigo, Križevčane Joker grupa

Đurđevčani nemaju doček na otvorenom, a u Ludbregu će tradicionalno čekati Novu godinu na središnjem gradskom trgu od 22 sata


Autor: podravski.hr — 26.12.2012. / 15:29 Stil

Doček Nove 2013. godine organizira se na središnjim trgovima u Koprivnici, Križevcima, Ludbregu i Pitomači, a Đurđevčani tradicionalno nemaju nikakvo okupljanje u središtu.
Na dočeku u Koprivnici već tradicionalno svirat će grupa Vertigo od 22:30 sati pa sve do kad će na trgu biti građana.
– Repertoar koji će se svirati su strani i domaći rock i pop hitovi, a u 2013. godinu uvest će vas s novogodišnjim valcerom. Osim glazbe, na Zrinskom trgu bit će otvoreno klizalište, a posebni ugođaj u ponoć će svim slavljenicima i građanima Koprivnice bit vatromet. Sve one koji će doći na gradski trg, oko 23 sata, počastit ćemo sa sto litara kuhanog vina – rekla je Martina Golčić, direktorica gradske tvrtke Trg.
Svim građanima Koprivnice ulazak u Novu 2013. godinu točno u ponoć čestitat će Vesna Želježnjak. Doček Nove godine u Križevcima je, već tradicionalno, organiziran na središnjem gradskom trgu, J. J. Strossmayera. Za sve koje put navede na ovo slavlje osigurano je kuhano vino, koje će dijeliti besplatno. Uz to, za dobar ugođaj pobrinut će se Joker grupa. Za spektakularniji doživljaj tu je najavljeni vatromet, a u ponoć je na redu zdravica gradonačelnika Branka Hrga.
U Ludbregu će tradicionalno čekati Novu godinu na središnjem gradskom trgu. Program, koji organizira Udruga Črni maček, počinje u 22 sata, tijekom novogodišnje noći besplatno će dijeliti kuhano vino i kobasice, a u ponoć su organizatori pripremili veliki vatromet. Bit će i tombola s glavnom nagradom u iznosu 2013 kuna, a sve prisutne do ranih jutarnjih sati zabavljat će bend 100 posto.
Pitomačka Turistička zajednica i Općina organiziraju doček Nove godine u središtu Pitomače na Trgu kralja Tomislava. Novogodišnji program počinje u 22 sata, a za sve koji će se okupiti u središtu Pitomače osigurano je kuhano vino i čaj s rumom, dok je za svirku zadužena grupa Stranica dnevnika.
(Redakcija portala)