Sinoć izazvao prometnu i zbrisao. Evo što mu poručuje žrtva: ‘Budi čovjek i priznaj, nemoj da idemo težim putem’

Golf, za kojeg vozač nije siguran koji je model, otkinuo je mazdi retrovizor i izgrebao cijelu vozačevu stranu od blatobrana do blatobrana, otkinuo kvaku i vrata


Autor: podravski.hr — 16.11.2018. / 9:09 Crna kronika

Ilustracija / Muškarci su u k uću upali u gluho doba noći

Koprivnički policajci intenzivno tragaju za nepoznatim vozačem, najvjerojatnije volkswagen golfa koji je sinoć oko 20 sati skrivio prometnu nesreću u Sokolovcu nedaleko od Koprivnice i pobjegao.
U nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, no na mazdi koprivničkih oznaka nastala je znatna materijalna šteta. Prema službenim navodima policije, uzrok nesreće je neprilagođena brzina, a je li joj kumovao i alkohol vjerojatno nikada neće biti no poznato zato što dok policajci i pronađu vozača, alkotest zbog proteka vremena bit će uzaludan.
Dok policijski službenici tragaju za vozačem, vlasnik mazde javio se preko Facebooka i traži pomoć svih ljudi koji bi mogli pomoći.
“Budi čovjek i priznaj da si napravio, a ne da prolazimo sve ovo na teži način”, poručio je vlasnik mazde putem Facebooka i otkrio razmjer štete na svojem automobilu.
Golf, za kojeg vozač nije siguran koji je model, otkinuo je mazdi retrovizor i izgrebao cijelu vozačevu stranu od blatobrana do blatobrana, otkinuo kvaku i vrata.
“Ako netko zna, svaka informacija je dobrodošla”, zamolio je pomoć vozač oštećene mazde. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA