ŠIRE POSLOVANJE Križevački div danas otvorio dvije nove benzinske postaje na brzoj cesti prema Zagrebu

Benzinske postaje, u čijem su sastavu i manje trgovine, raditi će svaki dan od 0 do 24 sata


Autor: podravski.hr — 12.07.2018. / 12:40 Aktualno

Kafić u sklopu nove benzinske postaje

Križevački trgovački div KTC otvorio je danas dvije nove benzinske postaje u Prilesju kod Vrbovca na brzoj cesti Križevci – Vrbovec. Riječ je lokacijama Prilesje sjever i Prilesje jug.
Benzinske postaje, u čijem su sastavu i manje trgovine, raditi će svaki dan od 0 do 24 sata. Uz svaku benzinsku postaju otvoren je i caffe bar čije će radno vrijeme biti od 6 do 22 sata. Vrijednost investicije je 27,2 milijuna kuna.
To su prve dvije KTC benzinske postaje koje su samostalne, odnosno ne nalaze se u sastavu nekog od KTC trgovačkih centara. Ovim otvorenjem KTC ima ukupno 14 benzinskih postaja. Benzinske u sastavu trgovačkih centara nalaze se Daruvaru, Zaboku. Koprivnici, Krapini, Požegi, Pakracu, Ivancu, Pitomači, Virovitici, Jalžabetu, Varaždinu i Križevcima.
KTC-ov lanac od 12 benzinskih postaja ostvario je lani snažan rast prihoda, ali i neto dobiti. Benzinske su prošle godine imale promet od 222,5 milijuna kuna, čime je ostvaren skok od čak 26 posto u odnosu na predlani. Pritom su ostvarile i više od deset milijuna kuna bruto dobiti.

FOTO: KTC