Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Sjajni rezultati koprivničkih plivačica i plivača

Kadeti, mlađi kadeti i početnici Plivačkog kluba Cerine iz Koprivnice bili su iznimno uspješni na Regionalnom prvenstvu Hrvatske održanom u Sisku. Najuspješniji je bio Marko Ferčec koji je osvojio prvo mjesto na 50 metara leptir i treće mjesto na 100 metara leđno. Marija Belčić bila je sjajna i osvojila drugo mjesto na 400 metara slobodnim stilom te dva treća mjesta na 50 leđno i 200 metara slobodno. S četiri brončane medalje okitio se Erik Štefanec koji je bio treći na 50 metara slobodno, 50 metara leđno, 100 metara slobodno i 100 metara mješovito.

Eva Novak osvojila je treće mjesto na 50 metara i 100 metara leđnim načinom plivanja, Petar Ferčec bio je drugi na 200 metara prsno, dok je Petar Domanovac osvojio treće mjesto na 100 metara prsnim načinom plivanja. Pod vodstvom trenera Predraga Žagara i Martine Gregurek plivali su Matej Antolaš, Eva Novak, Klara i Šime Stanković, Petar Junušić, Erik Štefanec, Marko i Petar Ferčec, Lorena Markušić, Domagoj Krapinec, Vili Lipuš, Matija Perović, Teo Munić, Mislav Skvaža, Petar Domanovac i Marija Belčić.

Štafeta početnika u sastavu Marko Ferčec, Eva Novak, Klara Stanković i Erik Štefanec osvojila je srebro na 4×50 metara mješovito i 4×50 metara slobodno, dok je mlađekadetska štafeta u sastavu Teo Munić, Mislav Skvaža, Šime Stanković i Petar Domanovac osvojila broncu u 4×100 metara mješovito.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI