SJEDNICA UPRAVE RK PODRAVKA Kolarić: Dubioze su premašile godišnji klupski proračun, ovako više ne ide

Sjednicu Uprave Rukometnoga kluba ispred prostorija pratilo je 30-ak vatrenih navijača, a stigli su i pripadnici specijalne policije


Autor: podravski.hr — 19.03.2013. / 9:42 Sport

KOPRIVNICA – Više od četiri sata trajala je sjednica Uprave Rukometnog kluba Podravka na kojoj su donesene važne odluke za budućnost.
Članovima Uprave kluba, prije početka sjednice, svoje mišljenje o amaterizaciji kluba došlo je dati 30-tak vatrenih navijača Kronikusa, koji su bili izričito protiv amaterizacije i za njih je jedino prihvatljivo bilo nastaviti gledati Klub u europskim natjecanjima. Zbog toga je pred prostorije stigla i policija kako bi se izbjegli incidenti.
Na kraju je postignut dogovor, a nakoj sjednice u prostorije kluba pozvani su predstavnici navijača i novinari. Članovi Uprave, predvođeni predsjednikom Jorn Pedersenom priopćili su navijačima da neće biti gašenja kluba.
– Dubioze koje smo naslijedili premašuju godišnji budžet kluba te su neminovni rezovi u poslovanju. U naredna tri dana igračicama ćemo ponuditi maksimalne moguće uvjete, a na njima je da odluče hoće li ostati ili ne – rekao je Hrvoje Kolarić, potpredsjednik klupske Uprave. (hj)
rk navijaci
– Kronikusi došli podržati voljeni klub