SJEKIROM NA VOZILO Srdita Marijana (20) dečku Sandru (22) sjekirom polupala auto jer se stalno opija

'Kad sam vidjela da je naručio litru štoka i četiri cole, više se nisam mogla suzdržati, uzela sam sjekiru i svoj bijes iskalila na njegovom autu', priznaje Marijana


Autor: podravski.hr — 19.04.2013. / 9:17 Stil

PITOMAČA – Virovitičanka Marijana (20), revoltirana ponašanjem svojeg dečka Sandra (22) iz Pitomače, na parkiralištu u središtu Pitomače sjekirom je razbila vjetrobransko staklo i svjetla na njegovom opel kadettu.
Ljutitu Marijanu usputni su prolaznici prijavili policiji pa je zaradila prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira, a njezin dečko Sandro neće podnijeti kaznenu prijavu zbog oštećenja auta.
– Već se tri tjedna Sandro opija, a kad sam vidjela da je naručio litru štoka i četiri cole više se nisam mogla suzdržati. Prijatelji su mi dali sjekiru i svoj bijes iskalila sam na njegovom autu – ispričala nam je Marijana te dodala kako ovo nije prvi put da je na njezinoj meti bio Sandrov auto.
Dvaput je svoj bijes Marijana iskalila na Sandrovom golfu dvojki na kojem je s kamenjem također porazbijala vjetrobranska stakla.
– U vezi smo tri i pol godine i živimo kod Sandrove bake. On nigdje ne radi pa mu ja dajem novac koji troši na piće. Takvo njegovo ponašanje ne mogu stalno trpjeti, a jedino što mogu učiniti je oštetiti mu auto u nadi da će se on popraviti. Kad sam porazbijala stakla na golfu dvojki nitko me nije vidio, a on me nije htio prijaviti. I ova bi svađa prošla bez policije da nije naišao bračni par koji me vidio kako mu sjekirom razbijam staklo. Ne znam hoćemo li se pomiriti nakon ove svađe – kaže Marijana.
Sandro, pak, ističe kako se sam sebi čudi što trpi česte ispade Marijane.
– Nedavno sam kupio bmw peticu i dobro je da mi nije razbila taj auto. Uzela mi je ključeve od svih auta, no svejedno neću podnijeti prijavu protiv nje. Sumnjam da ćemo se nakon ove svađe pomiriti – rekao nam je Sandro.
Izvještava: Dinko Borozan
Na fotografiji: opel kadett ni kriv ni dužan pošteno je dobio po ‘tamburi’