Škola nogometa Grada Koprivnice dobila značajna sredstva iz državnog proračuna

Ministarstvo turizma i sporta donijelo je odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2021. godini u iznosu od 16.081.057,73 kn.

Temeljem provedenog natječaja, Nogometnom klubu Tehnika-Koprivnica odobreno je 79.000 kn za potrebe Škole nogometa Grada Koprivnice, projekta u kojem sudjeluju i gradski nogometni klubovi Miklinovec i Močile.

– Nakon dvije godine suradnje, partnerstvo nam dolazi na naplatu. Prije svega, zahvaljujem vodstvu Škole nogometa Grada Koprivnice, našim operativcima Domagoju Baričiću i Zoranu Banu. Bez njih dvojice ovo ne bi bilo moguće. Također, veliko hvala partnerima u projektu NK Miklinovec i NK Močile koji su bezrezervno podržali inicijativu da našim klincima omogućimo bolje uvjete. Sva oprema ide za Školu nogometa Grada Koprivnice za nadolazeći Capronca Cup u lipnju gdje će klinci i klinceze dobiti šest novih aluminijskih golova s mrežama, 60 lopti, 50 čunjeva, 250 kapica, opremu za trening i još mnogo toga. Koristim priliku da obavijestim javnost da trenutačno radimo na višemilijunskom projektu gdje se nadamo da ćemo s partnerima iz Slovenije i Mađarske još više poboljšati uvjete za trening, a Školu podići na višu razinu – izjavio je Igor Bajalica, predsjednik NK Tehnike-Koprivnice.

Sredstva će dobiti još dva koprivnička sportska kluba. Rukometnom klubu Koprivnica bit će uplaćeno 63.500 kn iz državnog proračuna, dok će Športski plesni klub Ritam dobiti 22.900 kn.

Naslovna fotografija: Kids’ Day na Cerinama // Foto: Škola nogometa Grada Koprivnice

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI