ŠKOLA NOGOMETA GRADA KOPRIVNICE: Zbog velikog zaposlili još jednog trenera

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Škola nogometa Grada Koprivnice, zajednički projekt koprivničkih nogometnih klubova Tehnika-Koprivnica, Miklinovec i Močile, s radom počinje početkom kolovoza, kad će se obavljati i upis djece.

– Smatram da će naša Škola nuditi nešto novo i svježe u vidu pogleda na nogomet, same organizacije i principa rada. Uz Školu nogometa Slavena Belupa, koja se bazira na radu i natjecanju na razini države sa selekcioniranim kadrom, dosad je na našem području nedostajala jedna Škola nogometa koja bi obuhvatila i rad sa svom djecom koja nisu zadovoljila neke više kriterije. Zato smo sada mi tu, kako bismo svoj djeci pružili mogućnost bavljenja omiljenim nam sportom, nogometom – istaknuo je Domagoj Baričić, voditelj Škole.

Domagoj Baričić

Interes je velik, pa je ovih dana proveden i natječaj za još jednog trenera, za uzrast U9. Uvjeti su bili posjedovanje trenerske licencije, pritom nije važno kojeg je ona stupnja. U organizaciji Škole 22. kolovoza u planu je održavanje Kids’ Daya na igralištu Cerine kraj bazena. Za sve informacije o radu Škole i upisima na broju 098 609 014 dostupan je tajnik Zoran Ban.

Foto: ŠNGK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI