Školarci iz Velike Črešnjevice kuhali jela od jesenskih plodova

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Učenici prvog i drugog razreda Područne škole Velika Črešnjevica obilježili su Dan kuhara posjetom pitomačkoj Srednjoj školi Stjepana Sulimanca gdje su sudjelovali u projektu Kako djeluje zdrava hrana. Školarci su sa srednjoškolcima koji se školuju za zvanje kuhara pripremali jela od jesenskih plodova te učili o zdravim namirnicama i prehrani.

-Djeca su pripremila juhu od buče, palačinke s tikvicama i sirom, rižoto s gljivama, puding od ječmene kaše, ružu od jabuka i kendle sa šljivama, a uživali su i u degustaciji. Posebno su ih razveselile kuharske kape i diplome koje su dobili za sudjelovanje u projektu – kaže učiteljica Katarina Moslavac.

FOTO: Katarina Moslavac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI