Školska prometna jedinica ponovno u akciji

Pripadnici Školske prometne jedinice Osnovne škole Đuro Ester iz Koprivnice od proteklog petka svakodnevno upravljaju prometom u neposrednoj blizini pješačkog prijelaza u Koprivnici u Ulici hrvatskih branitelja.

Dolaskom povoljnijih vremenskih uvjeta na prometnicama je sve više pješaka, a posebno djece. Najveća frekvencija djece pješaka susreće se u vremenu odlaska/dolaska u školu.

Kako bi povećali sigurnost svojih prijatelja iz školskih klupa, pripadnici Školske prometne jedinice Osnovne škole Đuro Ester iz Koprivnice, od 18. ožujka svakodnevno će upravljati prometom u neposrednoj blizini pješačkog prijelaza u Koprivnici u Ulici hrvatskih branitelja.

Školsku prometnu jedinicu čine učenici osmih razreda koji su prošli edukaciju policijske službenice za prometnu preventivu i prof. Tiane Martić, ujedno i voditeljice Školske prometne jedinice.

Osim poslova upravljanja i pomoći pješacima na pješačkom prijelazu, pripadnici Školske prometne jedinice svakodnevno na hodnicima škole tijekom odmora pružaju pomoć učiteljima oko pravilnog ponašanja ostalih učenika.

Foto: PU kckž

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI