Skrivio nesreću s tri ozlijeđene osobe i onda pokušao zbrisati. No, nešto ga je spriječilo…

Čini se kako je vozač nisanna nakon svega sa slomljenim kotačem pokušao pobjeći, ali nije uspio, zaustavio se 200 metara dalje


Autor: podravski.hr — 02.07.2018. / 9:21 Crna kronika

Krivac za nesreću sa slomljenim se kotačem nastavio voziti

Teška prometna nesreća u Novigradu Podravskom kod Koprivnice u subotu oko 23.20 sati samo čudom nije završila velikom tragedijom. Premda su tri osobe lakše ozlijeđene, one dragom Bogu mogu zahvaliti što je sve tako završilo.
Nesreću je skrivio 35-godišnjak koji je nissanom upravljao u smjeru Đurđevca. Zbog nepropisnog je kretanja zahvatio desnu bankinu i udario u bok opel astre kojom je njemu ususret upravljao 40-godišnjak. Nakon kontakta s nissanom vozač nije uspio automobil zadržati na svojoj strani kolnika. Opel je prešao na suprotnu stranu i zatim udario u mercedes kojim je njemu ususret upravljao 28-godišnjak.
Čini se kako je vozač nisanna nakon svega sa slomljenim kotačem pokušao pobjeći, ali nije uspio, zaustavio se 200 metara dalje. U nesreći su ozlijeđeni vozači opela i nissana te 50-godišnja putnica u opelu. Čovjek koji je izazvao nesreću prošao je bez ozljeda.

Tri osobe iz ovih automobila stradale su ni krive ni dužne

Kako su nam ispričali očevici, nesretna je žena prošla najgore i nju su nakon intervencije vatrogasaca, koji su također pozvani na mjesto događaja, djelatnici Hitne pomoći imobilizirali i na nosilima prebacili u sanitetsko vozilo jer nije mogla sama hodati.
Škripa kočnica i nekoliko snažnih udaraca na noge su iz kreveta dignuli mještane Koprivničke ulice u Novigradu Podravskom.
– Nesreće kod nas nisu rijetkost. Istina, već ih tu dugo nije bilo, no znali smo se ih nagledati. Kada sam čuo snažnu škripu kočnica, znao sam da se dogodilo zlo. I onda vrlo kratko u razmaku od nekoliko sekundi ‘bum, bum’. Odmah sam skočio iz kreveta i izašao van, imao sam što za vidjeti. Izgledalo je jako ružno. Nadam se da će se svi oporaviti. Žena nije izgledala dobro – rekao nam je prestravljeni mještanin Novigrada Podravskog koji živi blizu mjesta nesreće. (ke)
FOTO: DUBRAVKO VUTUC