Skupština koprivničkih rukometaša: Cahuneku novi mandat

Prošle srijede održana je redovna izborna Skupština Rukometnog kluba Koprivnica na kojoj je za predsjednika ponovno izabran Zvonimir Cahunek i to na temelju uspješnog rada kluba u prošlom mandatu. Za članove Upravnog odbora potvrđeni su dosadašnji članovi Zdravko Premec (dopredsjednik), Zoran Peričić, Miroslav Mikulić, Sanda Mikačić, Tomislav Đuranek i Marko Sinković, dok su kao novi izabrani Tomislav Krofl i Marko Stričević.

Na kraju Skupštine nazočnima se obratio predsjednik Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Zlatko Blažeković, ujedno i počasni član kluba, te je pohvalio rad kluba u proteklom mandatu od tri godine te zaželio sreću u narednom. Po završetku Skupštine održana je sjednica Upravnog odbora kluba na kojoj je zbog isteka mandata izabran novi/stari tajnik kluba Marko Sinković.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI