Slave 100 godina! Tomislav na dar dobio velebni mural

Čitavo stoljeće djeluje lokalna nogometna institucija, NK Tomislav iz Drnja, koji je osnovan 1921. godine i kao takav jedan je od najstarijih klubova u našem kraju. Upravo zato došlo je do ideje da se prvo među brojnim stoljećima kluba  koje dolaze obilježi na poseban način. Tako su navijači kluba došli do dogovora s legradskim street umjetnicima Gordanom i Dinom da se napravi poseban mural. Autor murala je Dino Cvetinić Kreleks, dok je Gordan Cvetnić kao Samir Utegurovich bio tehnička podrška.

– Dečki su ovo odradili volonterski, a navijači su skupili za boje i svima veliko hvala. Ova je inicijativa motivirana čistom ljubavi prema klubu, a mural je, osim Tomislavu, posvećen nikad zaboravljenima Ivici i Bori – rekao je Josip Dombaj, jedna od organizatora ove akcije.

FOTO Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI