SLAVEN U SUBOTU PROTIV DINAMA Ferenčina: Nećemo se predati, ali polufinale Kupa protiv Hajduka nam je mnogo važnije

Za derbi kola u Koprivnici posebno se pripremaju, a možda će im na nogu ići i to što je Dinamo sinoć imao teško gostovanje kod Hajduka u Splitu


Autor: podravski.hr — 28.02.2013. / 11:19 Sport

KOPRIVNICA – Nogometaši Slavena Belupa gostuju u subotu u 18 sati na zagrebačkom Maksimiru gdje će odmjeriti snage s vodećim na ljestvici Dinamom. Za derbi kola u Koprivnici se posebno pripremaju, a možda će im na nogu ići i to što je Dinamo sinoć imao teško gostovanje u Splitu.
– Ne bih previše računao na umor dinamovaca od derbija. Sasvim je normalno igrati ritmom srijeda-subota. Oni imaju dovoljno vremena za oporavak, ali i dovoljno igrača. Imaju dvije ekipe koje mogu bez problema biti prvaci Hrvatske – ne razmišlja o toj prednosti trener Slavena Roy Ferenčina.
Premda je Dinamo veliki favorit, Slaven će pokušati učiniti nemoguće, ali u klubu ističu kako poraz od prvaka neće biti smak svijeta.
– Kup je naša velika šansa. Polufinale protiv Hajduka je za mjesec dana. Mi ćemo u prvenstvu pokušati osvajati bodove koliko ide, no prije polufinala kupa ćemo se posebno pripremati, možda i kalkulirati. Sreća je što smo se počeli malo dizati u formi – zaključuje Ferenčina.
Izvještava: Karlo Eisenbeisser