Slavica: Odričem se kćeri preko novina. Kći: Ne, mi bismo se majke trebali odreći!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Slavica Plantić iz Podravskih Sesveta odlučila se javno “preko novina” odreći svoje 34-godišnje kćeri Blanke. Već dvije godine između Slavice i njene kćeri vladaju sukobi pa je staru narodnu poštapalicu “odreći ću te se preko novina” provela u djelo.

– Javno se odričem svoje kćeri i Blanka za mene više jednostavno ne postoji. Ona je “okrenula” mog supruga protiv mene i ogovara me gdje god se pojavi i zbog toga ne želim da se bilo gdje spominje kao moja kći. Izjavu o odricanju od kćeri dat ću i kod javnog bilježnika i učinit ću sve što je moguće da se i pravno “izbriše” kao moja kći – kaže Slavica Plantić.

Kap koja je prelila čašu, dodaje Slavica, stalne su laži u sudskim sporovima koje je Blanka pokrenula protiv nje, kao i činjenica da ju je prije godinu dana “istjerala” iz kuće u kojoj je Slavica živjela sa suprugom.

– Iz dana u dan Blanka se trudi pretvoriti mi život u pakao. Problemi su krenuli kad se ona razvela i vratila kući jer joj nisam odobravala novu ljubavnu vezu. Iako ovo moje odricanje preko novina nema pravnu osnovu, imat ću barem moralnu zadovoljštinu, a svi naši poznanci sad mogu saznati da sam se javno odrekla svoje kćeri i da ona za mene više ne postoji – zaključila je Slavica Plantić.

Kontaktirali smo i Blanku Plantić koja ističe da bi se ona i njen otac zapravo trebali odreći Slavice zbog svega što je učinila.

– Moj otac teški je srčani bolesnik s ugrađena četiri stenta i on me zvao da se vratim kući kako bih se mogla brinuti za njega jer je mama otišla u Podravske Sesvete brinuti se o svojim roditeljima. Sve je počelo kad je otac saznao za mamine ljubavne afere zbog čega je imao i moždani udar. To je razlog zbog kojeg je pokrenuo razvod i zatražio je da se mama više ne vodi na našem kućnom broju, a zbog nasilja je dobila i sudsku zabranu približavanja našoj kući i komunikacije s nama. Sve te činjenice, kao i njeno stalno maltretiranje, razlog su zbog kojih sam pokrenula i sudski spor protiv mame – kaže Blanka Plantić.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI