SLETIO S MOSTA Pitomački vijećnik preživio tešku prometnu nesreću gotovo bez ozljeda

Vozač seata oduzeo je Tkalčecovu opelu prednost, zaletio se u stražnji dio njegova vozila, a od siline udara opel se zarotirao, probio ogradu mosta i pao uz kanal


Autor: podravski.hr — 11.01.2013. / 9:46 Crna kronika

PITOMAČA – Kladaranin Darko Tkalčec (36), županijski vijećnik, predsjednik Mjesnog odbora Kladare i sportski direktor Nogometnog kluba Croatije iz Grabrovnice, stradao je u prometnoj nesreći na Podravskoj magistrali u Virovitici.
Vozač seat toleda na raskrižju Boškovićeve i Strossmayerove ulice oduzeo je Tkalčecu prednost prolaska te se zaletio u stražnji dio njegove opel astre. Od udara opel astra se zarotirala, probila ogradu mosta i pala uz sam kanal Ođenicu. Srećom, Tkalčec je ostao pri svijesti te je uz pomoć prolaznika kroz bunker izašao iz opel astre, a prilikom pada auta napuklo mu je rebro te je dobio lakši potres mozga pa je zadržan na liječenju u virovitičkoj bolnici.
Darko Tkalcec
– Imao sam veliku sreću jer sam bio vezan i nisam brzo vozio. Od šoka se ne sjećam probijanja ograde i pada s mosta, a sreća je što auto nije završio u kanalu i što se nisam onesvijestio. Nakon pada s mosta prvo što sam vidio bio je strašan dim iz haube, no nisam paničario i polako sam se počeo izvlačiti iz auta. Na kraju je sve dobro završilo, a u bolnici moram ostati dok se ne obave sve pretrage koje su nužne nakon potresa mozga – rekao je Tkalčec.
Izvještavaju: DINKO BOROZAN I KRISTIJAN TOPLAK