SLUŽBENO POTVRĐENO Predsjednica Hrvatske u srijedu otvara svoj privremeni trodnevni ured u Koprivnici

U četvrtak navečer bit će na otvaranju Koprivničke božićne bajke


Autor: podravski.hr — 08.12.2017. / 18:58 Aktualno

Božićnu bajku lani je otvorila hrvatska predsjednica

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović idući tjedan izmjestit će svoj Ured u Koprivničko-križevačku županiju, priopćeno je danas iz predsjedničina Ureda.
U srijedu, 13. listopada, predsjednica će nakon podizanja zastave ispred sjedišta privremenog Ureda u zgradi Županije u Nemčićevoj ulici u Koprivnici održati radne sastanke s čelnicima Županije, saborskim zastupnicima te gradonačelnicima i načelnicima, s prorektorom Sveučilišnog centra Koprivnica i dekanicom Visokog gospodarskog učilišta Križevci.
Potom će u Gimnaziji Fran Galović hrvatska predsjednica razgovarati s učenicima i profesorima o reformi obrazovanja, a zatim posjetiti Podravku i Belupo.
Susretom s predstavnicima Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, poduzetnicima i obrtnicima Grabar-Kitarović započet će četvrtak, drugi dan boravka u Koprivničko-križevačkoj županiji.
Potom će posjetiti Hlebine, Đurđevac i tvrtku Rasco u Kalinovcu.
U Križevcima će se pak susresti s poduzetnicima u Razvojnom centru i tehnološkom parku te posjetiti OŠ Vladimir Nazor i Visoko gospodarsko učilište Križevci, a navečer će sudjelovati na otvaranju manifestacije Advent u Koprivnici.  
Posljednjeg dana boravka, u petak 15. prosinca, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nazočit će prezentaciji ulagačkih mogućnosti u koprivnički i bjelovarski kraj, koja će se u sklopu projekta Osjeti Hrvatsku održati za šefove diplomatskih misija i međunarodnih organizacija u Hrvatskoj.
FOTO: NIKOLA WOLF