Smiljani se ne piše dobro: Policija ima krunski dokaz u slučaju tijela u škrinji

Podravski list profile

Čini se kako će Smiljana Srnec iz Palovca u Međimurju, a koja se nalazi u istražnom zatvoru, morati osmisliti dobru obranu kako bi uvjerila pravosuđe da nije ona ta koja je ubila sestru Jasminu (21) i njeno tijelo 19 godina čuvala u zamrzivaču. Naime, kako danas ekskluzivno piše Jutarnji, tužiteljstvo je konačno dobilo krunski dokaz kojim misli u sljedećih manje od mjesec dana poduprijeti optužnicu protiv Smiljane Srnec (45).

– To su otisci njezinih prstiju izuzeti iz unutrašnjosti škrinje, koji i po svom broju i rasporedu, prema tumačenju stručnjaka, nedvojbeno ukazuju da je samo ona manipulirala tijelom svoje ubijene sestre – tvrdi Jutarnji.

– U uvjetima u kojima je bilo tijelo ubijene ti su otisci mogli biti sačuvani i stotinu godina – rekao je Dušanu Miljušu iz Jutarnjeg ugledni forenzičar koji je želio ostati neimenovan.

Ubojstvo se dogodilo još 2000. godine, kada je Jasmina Dominić zadnji put viđena u obiteljskoj kući u Palovcu u Međimurju. Obitelje je tek pet godina kasnije prijavila nestanak. Jasmina je vođena kao nestala sve do sredine veljače ove godine kada je njeno tijelo sasvim slučajno, prilikom radova, otkriveno u kućno zamrzivaču. Otkrila ju je sestra Katarina, nakon što je otvorila škrinju.

FOTO Cropix

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti