NAPAD SMRADOM Štefica: Netko mi je sve sobe zalio smrdljivom tekućinom, prijavila sam policiji

Nikoli Radoševiću iz Velike Mučne nepoznati je počinitelj također nedavno razbio prozor klijeti i po unutrašnjosti objekta prolio neutvrđenu smrdljivu tekućinu


Autor: podravski.hr — 31.10.2017. / 14:55 Aktualno

Štefica Posavec pokazuje jastuke i pokrivače koji su zadržali smrad

Štefica Posavec iz koprivničkog naselja Starigrad nova je žrtva drznika koji prostorije svojih žrtava zalijeva nepoznatom tekućinom izuzetno neugodna mirisa.
Da je tome tako, Štefica je zaključila nakon članka u Podravskom listu o gotovo identičnoj situaciji do koje je došlo u Rovištancima, naselju nedaleko od Štefičine kuće.
– Zvala sam vas jer ste bili u Rovištancima kada je to smrdjelo pa me zanimalo prepoznajete li miris. No, kako nisam mogla boraviti u takvim uvjetima, morala sam u međuvremenu očistiti koliko sam mogla – rekla nam je uvodno Štefica Posavec pokazujući preostale jastuke koji su još zadržali smrad.
Kaže kako sumnja tko bi joj to mogao učiniti, no nema dokaza pa ne želi niti optuživati. Ipak, policiji koja je došla napraviti očevid je sve što je znala rekla i nada se pozitivnom ishodu. Istovremeno, vjeruje da nije jedina kojoj se ovo desilo. U cijeloj priči posebno je čudno što su ona i prva žrtva nepoznatog drznika poznanici.
Podsjetimo, Nikoli Radoševiću iz Velike Mučne, naselja u Općini Sokolovac nepoznati je počinitelj provalio u klijet u Rovištancima. Nepoznati počinitelj razbio je prozor klijeti i po unutrašnjosti objekta prolio neutvrđenu tekućinu, kojom prilikom je došlo do oštećenja zidova, podnih pločica, dva kauča i dva ormara. Nikola je bio oštećen za više tisuća kuna.
– Ne znam što bih rekla. To je bio toliko jak miris da je susjeda koja je bila vani na dvorištu došla vidjeti što se događa. Uz sve što prolazim u životu, od bolesti do obiteljske situacije sada mi se još ovakvo nešto dogodi – zaključila je Štefica Posavec i dodala kako se nada da će se netko javiti s informacijama o mogućem počinitelju. (go)
FOTO: NIKOLA WOLF