SNAŽNA EKSPLOZIJA PROBUDILA KOPRIVNICU Stariji muškarac teško ozlijeđen u eksploziji plina

Prema prvim informacijama, ozlijeđenom je pružena pomoć na odjelu hitne medicine u koprivničkoj bolnici, a zbog težine ozljeda bit će prebačen na odjel intenzivne


Autor: podravski.hr — 18.02.2013. / 8:03 Crna kronika

KOPRIVNICA – Starija muška osoba teško je ozlijeđena u jutrošnjoj eksploziji plina u obiteljskoj kući u Koprivnici, u Ulici A. G. Matoša. Zasad nije poznato kako je došlo do eksplozije, a očevid je u tijeku. Priča se kako je muškarac u kući živio sam, a eksplozija ga je navodno izbacila na ulicu.
Prema svjedočenjima prvih susjeda, eksplozija je bila toliko snažna da su pomislili kako je riječ o jakom potresu.
– Strašno je ruknulo… Cijela kuća mi se zatresla pa sam istrčao van da vidim kaj se događa – još u šoku ispričao nam je stanar ulice koja se nalazi u naselju Dubovec.
Prema prvim informacijama, ozlijeđenom je pružena pomoć na odjelu hitne medicine u koprivničkoj bolnici, a zbog težine ozljeda bit će prebačen na odjel intenzivne.
Naš čitatelj poslao nam je fotografiju koja govori više od svake riječi. Vatra je bila zahvatila krovište, gusti crni dim sukljao je u nebo, vanjski zidovi kuće izbijeni u dvorište i na ulicu, prostorije potpuno uništene…
Izvještavaju: NIKOLA WOLF I KARLO EISENBEISSER