ŠOK U PODRAVINI Damir je preminuo tri dana nakon nesreće, tijelo ipak nije izdržalo operaciju

Te kobne nedjelje vraćao se kući te je oko 20.30 sletio s motocikla nedaleko Kozarevca


Autor: podravski.hr — 01.08.2018. / 9:34 Crna kronika

Ilustracija / Nesretni je Damir preminuo tri dana nakon nesreće

Damir Sabađija (36), motociklist iz Kozarevca podlegao je ozljedama tri dana nakon stravične nesreće nedaleko svojeg doma. Informaciju su nam potvrdili iz koprivničko-križevačke policije. Liječnici su se cijelo vrijeme borili za njegov život, no bezuspješno jer su ozljede glave bile preteške. Kako doznajemo iz bolničkih krugova, posljednja operacija glave bila je ključna međutim, jednostavno Damirovo tijelo nije izdržalo te je u utorak navečer preminuo.

Nesreća se dogodila u večernjim satima/PU Kc-kž

– Strašno, ne možemo vjerovati. U šoku smo. Kažu da je možda vozio brzo no on nikad nije bio takav, nije volio brzine. Možda mu je izletjela kakva divljač ili je netko iz suprotnog smjera sijekao zavoj, ne znamo – rekli su nam nakon vijesti o smrti Damirovi bliski prijatelji.

Damir je inače živio u Kozarevcu, a radio u Koprivnici. Te kobne nedjelje vraćao se kući te je oko 20.30 sletio s motocikla nedaleko Kozarevca. Kako su nakon nesreće priopćili iz policije, izlaskom iz lijevog nepreglednog zavoja zbog neprilagođene brzine zahvatio je desni rub kolnika i po njemu se vozio neko vrijeme sve dok potpuno nije izgubio nadzor nad motociklom. Nesretnik je nakon toga izletio izvan kolnika i zajedno s motociklom u punoj brzini udario u zemljani prilaz polju. Honda se nakon toga odbila na kolnik, a nesretni je motociklist ostao ležati pored kolnika. Tijekom izlijetanja od siline udarca mu je spala s glave i zaštitna kaciga koju je imao.

Zbog težine ozljeda i njihove ozbiljnosti, policija nije mogla utvrditi je li bio alkoholiziran ili ne. Zbog analize na alkohol ili druge opijate, u bolnici su mu izuzeti uzorci krvi i urina. O prometnoj nesreći iz policije su obavijestili Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici. (ib, ke)

FOTO: PU Kc-kž