Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Šok u Podravini: Doznajemo zašto je mlada majka htjela ubiti dijete (2) i okriviti supruga

Razmirice mladog bračnog para iz Kozarevca, naselja na području Općine Kloštar Podravski, nagnale su 30-godišnju N. da bez imalo suosjećanja pokuša ubiti svoju dvogodišnju kćerkicu.

Majka iz pakla čak je i namjeravala pokušaj ubojstva „prišiti“ svom suprugu N. pa je policiji trebalo dva dana da otkrije što se točno događalo u Kozarevcu prošle srijede u poslijepodnevnim satima.

Neslužbeno smo doznali da je suprug već dva mjeseca razmišljao o razvodu s kojim se njegova supruga N. nikako nije mogla pomiriti. To je bio razlog i za novu svađu u srijedu u klijeti nedaleko od kuće u kojoj su živjeli, a supruga je u jednom trenutku potpuno podivljala i „digla“ ruku na njihovo dijete. U klijeti je potom izbio i požar koji je, kažu naši izvori, namjerno podmetnula u nastojanju da krivicu za svađu i ozljeđivanje djeteta „prebaci“ na svog supruga. Nakon svađe u kojoj je u jednom trenutku bacila kćerkicu na pod N. je otišla s djetetom u bolnicu i cijelo je vrijeme tvrdila da je suprug napao nju i kćerkicu.

U vrijeme idile

Dvogodišnjakinja je završila u Klaićevoj bolnici u Zagrebu, a srećom nije dobila ozljede opasne po život i oporavlja se od nemilog događaja. Policija je odmah uhitila supruga i privela nju, a nakon dva dana majka iz pakla konačno je priznala što se zapravo dogodilo u srijedu.

U petak dok su policajci provodili kriminalističko istraživanje u njihovoj kući, njen otac je fotoreportera i novinara Podravskog lista uvjeravao kako je za sukob jedini krivac suprug te da je on pokušao ubiti njihove dijete.

-On je otišao u klijet i siguran sam da je on podmetnuo požar jer je bilo slame koju ja tamo nisam imao. Po boci likera vidio sam da se i opijao, a kad ga je moja kći došla tamo tražiti vjerojatno je napao nju i kćerkicu – rekao nam je u petak njen otac.

No, nekoliko sati nakon toga policija je zaključila istragu i priopćila da se osnovano sumnja da je u srijedu 30-godišnjakinja pokušala ubiti svoje dvogodišnje dijete te lažno prijavila kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti. 

Prijatelji mladog oca, koji je inače porijeklom iz Slavonije, kažu nam kako su odmah znali da on sigurno nije „digao“ ruku na svoje dijete te su bili uvjereni da je za sve kriva ona. 

-Znali smo da je to njena sapunica jer on obožava svoju kćerkicu i nikad joj ne bi naudio. Vjerojatno je ona zato i pokušala ozlijediti kćerkicu jer zna da je on „slab“ na nju pa je smatrala da nakon toga neće razmišljati o razvodu. To je stvarno bolesno i nehumano i za svaku osudu – kažu nam njegovi prijatelji. 

U petak je, dodaju oni, pušten iz pritvora i odmah je otišao u Zagreb po kćerkicu. 

-Malena djevojčica je dobro i sad planira s njom živjeti u Slavoniji – kažu prijatelji.

Foto Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI