ŠOKANTNO Nesretna žena ubila se na bolničkom odjelu, u istragu se uključili DORH i policija

U šoku je obitelj s kojom smo razgovarali prošli tjedan


Autor: podravski.hr — 11.12.2017. / 10:48 Aktualno

Opća bolnica u Koprivnici

Žena (48) iz okolice Koprivnice počinila je strašno samoubojstvo na odjelu koprivničke Opće bolnice. Dogodilo se to rano ujutro, pred samu zoru. Nesretnica je na odjel psihijatrije primljena večer prije i, kako se doznaje, morala je biti pod strogim nadzorom.
Oko 6.15 sati sljedećeg dana, tijekom primopredaje službe, medicinske sestre pronašle su nesretnicu mrtvu sa špagom privezanom oko vrata za okvir kreveta.
Prizor je, kako ovih dana kruži priča bolničkim hodnicima u Koprivnici, bio zaista strašan. Oslobodili su je i pokušali reanimirati, no pomoći više nije bilo. Na mjesto stravičnog događaja odmah je pozvana policija, čiji su službenici potvrdili kako je riječ o samoubojstvu.
Nakon što su ispitali dežurnog liječnika i medicinsko osoblje, prikupljene podatke objedinjene u posebno izvješće poslat će Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždin. Utvrđeno je kako je nesretna žena izvadila vezicu iz trenirke kojom se zatim objesila.
Nesvakidašnje i strašno samoubojstvo diglo je na noge cijelu Opću bolnicu. U šoku je obitelj s kojom smo razgovarali prošli tjedan(…)
VIŠE O PRIČI KOJA JE POTRESLA KOPRIVNIČKU BOLNICU ČITAJTE U DANAŠNJEM BROJU PODRAVSKOG LISTA

Naslovnica novog broja Podravskog lista