BANKAR SE UBIO NA RADNOM MJESTU Kolega s posla: ‘Dugo ga poznajem, bio je predan na poslu i dobričina. Tajnu je sa sobom odnesel u grob…’

Kako neslužbeno doznajemo, lovačku pušku nesretni je službenik držao u u uredu u jednom ormaru koji je uvijek bio zaključan


Autor: podravski.hr — 25.04.2013. / 11:57 Crna kronika

KOPRIVNICA – Zaposlenik Podravske banke (61) počinio je samoubojstvo danas u poslovnom sjedištu tvrtke u Koprivnici! Ustrijelio se lovačkom puškom u uredu na prvom katu poslovne zgrade. Da tragedija bude veća, riječ je o poznatom podravskom lovcu, ocu dvoje djece.
Policija provodi očevid u zgradi banke u Opatičkoj ulici, kod Robne kuće, a pristup uredima zabranjen je. Zbog čega je nesretni lovac počinio samoubojstvo – i dalje se samo nagađa.
Njegove kolegice i kolege s posla danas su bile u velikom šoku i nevjerici.
– Poznajem ga već sto godina, kak’ se veli… Dobričina, nikad nikome nije nažao učinil. Predan na poslu, pedantan… Kaj se to moglo dogoditi? Mislim da je tajnu odnesel sa sobom u grob – jecao je jedan zaposlenik banke s kojim smo danas razgovarali ispred zgrade u kojoj se sve dogodilo.
Kako neslužbeno doznajemo, lovačku pušku nesretni je službenik držao u u uredu u jednom ormaru koji je uvijek bio zaključan. Kad ju je tamo donio i zbog čega je to učinio, nitko ne zna.
Uprava Podravske banke, još u šoku, nije bila voljna za izjave medijima. Izrazili su duboku sućut obitelji svoga zaposlenika još uvijek ne vjerujući da si je oduzeo život.
– Ima krasnu obitelj i djecu… Njima je sad najteže – kaže drugi zaposlenik koji je bio izvan zgrade banke kad se sve dogodilo.
S terena izvještava: KARLO EISENBEISSER