Sokolovčani imaju razlog za veselje: Obnovili cestu koja povezuje dva naselja

Podravski list profile

Mnogo razloga za radost imaju mještani Općine Sokolovac, posebno dijela koji je vezan na Ladislav Sokolovački i Široko Selo. Naime, proteklih je dana upravo između ta dva naselja otvorena novoasfaltirana cesta.

-Ovom modernizacijom ceste nastavlja se dobra suradnja Općina,  Županije i Županijske uprave za ceste koje sinergijski projektima u području cestovne infrastrukture nastoje još više podići standard života stanovnika u svim područjima županije – rečeno je u Županiji, gdje dodaju kako su se modernizirali dijelovi lokalne ceste u ukupnoj dužini 2020 metara.

Vrijednost asfalterskih radova i uređenja odvodnje financira Županijska uprava za ceste i iznosi 842.000 kuna, a pripremu podloge Općina Sokolovac, kao i radove na bankini te betonske radove. Dodajmo i kako je prigodom otvorenja u Društvenom domu u Ladislavu Sokolovačkom organiziran prigodan domjenak kojim je Udruga žena Ladislav Sokolovački proslavila 1. godišnjicu rada.

FOTO KcKž

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti