SPAR se kroz različite mjere zaštite brine o svojim kupcima i djelatnicima

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kako bi osigurao maksimalnu zaštitu i sigurnost kupcima i djelatnicima u ovoj izvanrednoj situaciji, SPAR je među prvim trgovačkim lancima uveo niz zaštitnih mjera te je svim djelatnicima omogućio zaštitne maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva.

S ciljem dodatne zaštite, SPAR je na blagajnama u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama postavio zaštitne barijere od pleksiglasa te svim djelatnicima na samoposlužnim blagajnama omogućio zaštitne vizire.

SPAR je zahvalan svim djelatnicima koji se svakodnevno trude da osiguraju nesmetanu opskrbu za građane. Upravo iz tog razloga sve SPAR i INTERSPAR trgovine ostaju otvorene i rade po prilagođenom radnom vremenu od 8 do 17 sati, pa čak i trgovine u trgovačkim centrima. Slijedeći upute Nacionalnog stožera, regulira se i ulazak kupaca u trgovine uz održavanje propisanog razmaka od dva metra, na što se apelira i vizualnim oznakama.

Više o mjerama zaštite u SPAR i INTERSPAR trgovinama pronađite na linku.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI