Spava sa stanodavcem umjesto da plaća stanarinu, njen muž nema baš ništa protiv!?

“Moj je suprug izgubio posao zbog pandemije pa smo ostali na jednoj plaći. predložila sam mu da u zamjenu za stanarinu, spavam s našim stanodavcem”, priča čitateljica kolumne seksualne terapeutkinje Deidre Sanders.

“Na moje veliko iznenađenje moj muž je bio oduševljen tom idejom. Ja sam bila potajno oduševljena njegovim pristankom”, iskrena je.

“Ja imam 25 godina i samodijagnosticirana sam ovisnica o seksu. Moj muž ima 30, voli nježan i dosadan seks i do sada je imao samo jednu partnericu – mene”, pojašnjava čitateljica te dodaje kako je već idućega dana otišla do ureda njihova stanodavca te mu ponudila seks u zamjenu za stanarinu.

“Stanodavac je prijedlog prihvatio s oduševljenjem. Seksali smo se na kauču i iskreno, to je bio najbolji seks koji sam imala posljednjih godina, još i prije nego sam upoznala svoga supruga. Čim sam se vratila kući i kročila kroz vrata mom suprugu je sve bilo jasno, ali ništa nije pitao, a ja se nisam ponudila da nešto kažem”, priča.

“Na moje oduševljenje moga je supruga uzbuđivala pomisao na mene i drugog muškarca te smo zahvaljujući tome imali najbolji seks ikad. I nije se desilo samo jednom. To što sam učinila održavalo nas je uzbuđenima danima kasnije. za sada je sve super, stanarina je plaćena, a suprug i ja smo sretni. Ali počinjem se plašiti da mi moj suprug više nije dovoljan. Htjela bih mu predložiti otvoreni brak”, kaže čitateljica te iskreno zaključuje kako smatra da njen suprug misli da se to dogodilo samo jednom i da će na tome i ostati.

“Ako moj suprug pristane na otvoreni brak hoće li nam to svejedno uništiti brak? A ako kaže ne, bojim se da će mi biti dosadno pa ću varati.”

Deidre joj je savjetovala da razgovara sa suprugom i da nađu neki kompromis, posebno ako imaju različiti seksualni nagon.

“Ako će imati osjećaj da vam nije dovoljan to bi mu moglo uništiti samopouzdanje koje bi već moglo biti nisko zbog gubitka posla. Umjesto da spavate s drugim ljudima možda biste trebali pokušati podijeliti svoje fantazije sa suprugom”, odgovorila joj je Sanders.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI