Spavala je sa šefom i ostala trudna. Partner ne može imati djecu pa je sad u problemu…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

“Kakav sam ja idiot. Seksala sam se sa svojim šefom, što se u tom trenutku činilo kao odlična ideja, no sada sam trudna. Mom partneru će odmah biti jasno da sam ga prevarila jer je imao vazektomiju”, očajna je čitateljica The Suna.

“Mom partneru su 44 godine, razveden je i ima dvoje djece u tinejdžerskim godinama iz prošlog braka. kada smo se upoznali iskreno mi je rekao da je ima vazektomiju nakon što se njegova žena uplašila da je ponovo trudna, a već su odlučili da ne žele imati više djece”, rekla je čitateljica te nastavila kako ona ima 27 godina i kako bi zapravo htjela biti majka no kako je bila svjesna da se to neće dogoditi ako odluči ostati s tim partnerom.

“Radim na benzinskoj pumpi i imam divnog šefa. Oženjen je, ima 39 godina i malog sina. jednu večer polica se srušila i s nje je pao zvučnik i lupio me u glavu. Moj šef se jako uplašio i zabrinuo te je brzo izvadio kutiju prve pomoći i zatvorio benzinsku postaju”, priča čitateljica.

“Moj partner ne može imati djecu, a ja želim biti majka.”

“Previjao mi je ranu dok sam ja bila votku koju mi je dao da dođem k sebi od šoka. U tom trenu osjetila sam trnce jer mi je bio tako blizu. Pogledala sam ga i stavila mu ruke oko vrata. Pogledao me i sve što je uspio reći bilo je ‘Oh’ i onda smo se poljubili. Otišli smo u sobu za zaposlenike i spavali zajedno. Znala sam da je to pogrešno, ali bio je tako nježan i pažljiv. Seks je bio odličan”, iskrena je mlada čitateljica.

“Od toga dana moj šef je dobio premještaj u potpuno drugoj kompaniji, a ja sam doznala da sam trudna. Pokušavam sakriti svoj trbuščić od partnera jer se on sada već lagano nazire. Naručila sam se za pobačaj, ali osjećam se tako zbunjeno. Nisam sigurna želim li propustiti priliku da budem majka”, zbunjena je djevojka.

Deidre Sanders, kolumnistica britanskog The Suna, zbunjenoj djevojci naglasila je kako njezin šef vjerojatno neće biti oduševljen raspletom cijele situacije i da mora biti svjesna da on vjerojatno ne bude ostavio ženu radi zabave na jednu noć. Istaknula je i da njezin sadašnji partner možda neće biti u stanju preći preko njene prevare i prihvatiti dijete koje nije njegovo.

“Jeste li spremni biti samohrana majka? Možda negdje u budućnosti nađete partnera koji će htjeti osnovati obitelj jednako jako kao i vi no morate odlučiti što vam je sada važnije – imati obitelj i biti samohrana majka ili vaš sadašnji partner”, rekla je kolumnistica Sanders.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI