Spavala sa studentom pa mu poslala službeni upitnik u kojem je morao ocijeniti kakva je bila!?

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Student je, nakon seksa za jednu noć, primio anketu u kojoj je trebao ocijeniti svoje iskustvo.

Niall Moran, 22-godišnji student, upustio se u seks za jednu noć s djevojkom Lily. To i nije nešto previše neobično za tu dobnu skupinu koja isprobava čari studentskog života. No, ono što jest neobično je da je Niall primio anketu u porukama na svom profilu na jednoj društvenoj mreži.

Lily je u svojoj anketi Niallu postavila brojna pitanja o njihovom iskustvu.

Lily mu je poslala upitnik o tome kako bi ocijenio svoje iskustvo s njom. Upitnik je bio naslovljen ‘Hvala ti što smo se kresnuli, sada ocijeni svoje iskustvo. Hvala ti.’ Niall je fotografiju upitnika podijelio na Twitteru.

Upitnik započinje pitanjem ‘Koliko ti je Lily atraktivna?’, a ocjene se kreću od jedan do deset gdje jedan označava ‘Bljak, što li mi je samo bilo u glavi’ do deset koji označava ‘Wow, wow, wow’ oduševljenje.

Iduće pitanje je bilo ‘Koja je najbolja odlika koja krasi Lily?’ te je to pitanje nadopunjeno opaskom autora gdje ona dozvoljava da ju se objektivizira odgovorom. Potom slijedi pitanje ‘Kako bi ocijenio seks?’

Zadnje pitanje je pomalo neobično, a ono glasi ‘Usput, kako se ono zoveš?’ uz opasku da ako to ne želi ne mora ostaviti svoje ime.

Niall je neobičan upitnik podijelio na društvenoj mreži i zaradio 30 tisuća likeova.

Niall je uz objavljenu fotografiju upitnika napisao kako ne može vjerovati da je spavao sa psihopatom no Lily se brzo obranila. Odgovorila mu je fotografijom na kojoj je buket cvijeća te je napisala ‘Ali ipak je opsjednut sa mnom.’

Njegova objava zaradila je preko 30 tisuća likeova, a među brojnim komentarima dalo se iščitati kako su ljudi jednako iznenađeni upitnikom koliko i sam Niall.

“Tko pri zdravoj pameti radi i šalje upitnik nakon seksa”, glasio je jesan od komentara dok je drugu osobu samo zanimalo koje odgovore je Niall dao u anketi, prenosi Daily Star.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI