SPEKTAKL Halid Bešlić u subotu će ‘zapaliti’ Koprivnicu, a mi vam dijelimo besplatne karte za koncert

Portal Podravski.hr daruje vam četiri karte za koncert. Dakle, izvući ćemo četiri sretna dobitnika, a pravila naše igre su jednostavna


Autor: podravski.hr — 05.12.2018. / 13:25 Stil

Halid Bešlić danas nastupa u Koprivnici

Halid Bešlić, regionalna zvijezda i kralj sevdaha, u subotu, 8. prosinca, održat će veliki koncert u dvorani koprivničke Gimnazije. Koncert će početi u 20 sati, a Halid će fanove na nogama držati više od dva sata.
– Koprivnička publika u jako mi je dobrom sjećanju i jedva čekam da se ponovno vidimo i zajedno zapjevamo. Na koncertu će biti svega, od mojih pjesama do pokojeg sevdaha – rekao nam je popularni Halid.
Kaže kako planira snimanje novog albuma, a publiku u Koprivnici sigurno će ‘zapaliti’ hitovima poput Miljacke, Lavande, Prvog poljupca i drugih.
Dodajmo i kako će prije Halida posjetitelje koncerta zabavljati dobro poznati Tamburaški sastav Dangube. Organizatori ističu kako je interes za koncert jako velik te preporučuju da što prije nabavite ulaznice kojih je ostalo u ograničenim količinama, i to po cijeni od 80 kuna.
Portal Podravski.hr daruje vam četiri karte za koncert. Dakle, izvući ćemo četiri sretna dobitnika, a pravila naše igre su jednostavna:
lajkajte ovu objavu na našem Facebooku Podravski list
u komentaru tagirajte najmanje dvije osobe koje biste vodili na koncert
učinite to najkasnije do petka u 12 sati.
Nakon toga, imena sretnih dobitnika izvući ćemo slučajnim odabirom uz pomoć internetske aplikacije Woobox i objaviti ih na našem portalu Podravski.hr najkasnije do petka u 20 sati, večer uoči koncerta.
Sretno i uživajte u nezaboravnim Halidovim hitovima!
FOTO: JUTARNJI LIST