Spin kup: Kuzmić i Matijašić pokazali da im nema ravnih u blinkanju

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Već tradicionalni 3. spin cup u organizaciji ŠRK-a Carp Podravina održan je jučer na jezeru Šoderica. Na kupu se natjecalo 16 ekipa, a osim domaćih, ekipe su pristigle iz Bjelovara, Varaždina, Ogulina i Donjeg Miholjca.

Lovila su se dva poluvremena, i to od 8 do 11 sati te od 12 do 15 sati. Nakon uzbudljivog spinanja prvo mjesto osvojila je ekipa Flegman ponton (Kuzmić, Matijašić), drugi je bio Dravski klen 1 (Fajt, Androci) s tri kaznena boda, ali s nešto manje ulovljenih centimetara.

Treći su bili ribiči iz ekipe Dravski klen 2 (Golec, Blatarić) koji su imali 10 kaznenih bodova. Najveću ribu, štuku od 54 centimetra, ulovila je ekipa domaćina Carpa Podravina (Česi, Ketiš). Sveukupno, ulovljena je 101 riba, a ribiči su se orijentirali na kvantitetu te je od ukupnog broja čak 95 ulovljenih grgeča te samo četiri štuke i jedan klen te jedan smuđ.

– Drago mi je da je ovaj naš kup prerastao u tradiciju te da su nam došli ribiči iz cijele kontinentalne Hrvatske. Također, posebno zahvaljujem sponzorima i Denisu Tothu što je poklonio jednu svoju sliku za najveći ulov – rekao je Borislav Šaulić iz CARP-a Podravina.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI