Sportski ribolov: Legrađani i Repaščani odnijeli prva mjesta

Sportsko-ribolovni klubovi Bistra iz Repaša i Peski iz Đurđevca na izletištu Zeleni brijeg u Repašu bili su domaćini trećeg i četvrtog kola Treće hrvatske lige u sportskom ribolovu.

U trećem kolu prvo mjesto osvojila je Bistra, drugo Peski te treće Novi Marof, dok je u četvrtom kolu prva bila ekipa Smuđa iz Legrada, drugi Novi Marof te treći Peski. U ukupnom poretku na prvom je mjestu Smuđ iz Legrada, druga je Bistra iz Repaša, dok su treći Peski iz Đurđevca. Ekipa Smuđa iz Legrada nastupa u sastavu Miroslav Galešić, Vlado Stubičar, Mladen Gres i Branimir Dolenec, sastav Bistre iz Repaša čine Petar i Josip Pregiban, Darian Patačko i Mario Sabolić, dok se đurđevački Peski natječu u sastavu Saša i Ivica Vrabec, Dino Jeftimov i Tvrtko Krešić.

– U trećem kolu na najbolji smo način iskoristili „domaću“ vodu i osvojili prvo mjesto, dok u četvrtom kolu nismo imali svoj dan pa nas je Smuđ iz Legrada prestigao u ukupnom poretku. No, još uvijek se nadamo da će na kraju sezone nama pripasti prvo mjesto u ukupnom poretku – kaže Josip Pregiban.

FOTO Dinko Borozan

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI