SREĆA GA NAPUSTILA Mladić se posvađao s aparatom za igre na sreću pa završio na policiju

Išlo mu je toliko 'dobro' da je nešto prije ponoći svom snagom bacio tešku pepeljaru u automat za igre na sreću


Autor: podravski.hr — 04.01.2019. / 8:24 Crna kronika

Ilustracija / Policija je provela kriminalističko istraživanje u klubu

Mladić (28) otišao je u srijedu navečer u poznati koprivnički klub s igrama na sreću kako bi provjerio koliko mu je tog dana naklonjena božica Fortuna. Išlo mu je toliko ‘dobro’ da je nešto prije ponoći svom snagom bacio tešku pepeljaru u automat za igre na sreću.

Policija je jučer provela kriminalističko istražiivanje tog događaja i mladića prijavila zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari. Nesretni je mladić, kako se doznaje, priznao počinjenje djela rekavši kako mu je pao mrak na oči jer je te večeri izgubio sav novac i bio je uvjeren da ga aparat potkrada.

“Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28 – godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.
Sumnja se da je osumnjičenik u srijedu, 2. siječnja, oko 23.50 sati, u Koprivnici na Trgu Mladosti u klubu oštetio aparat za igre na sreću, bacivši pepeljaru u aparat. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna”, priopćila je jutros koprivnička policija. (rm)

FOTO: ILUSTRACIJA / CROPIX