Sretni što su se vidjeli: Osnovnoškolci obilježili 32. obljetnicu mature

Podravski list profile
Već smo dogovorili da se ponovno nađemo jer nismo niti stigli ispričati sve što smo htjeli – rekla je Nataša Slamek

Generacija Koprivničanaca koja je 1983. godine krenula u prvi razred osnovne škole okupila se prije desetak dana kako bi obilježili čak 32. godišnjicu završetka nižih razreda. Od njih 36 okupilo se 21 bivši kolega i njihova učiteljica Božica Božinov. Posjetili su svoju bivšu OŠ Braća Radić te se nakon toga družili u Starigradu.

– Iako nas je većina i dalje u Koprivnici, neki su se razišli po svijetu, no došli su na ovo naše druženje. Već smo dogovorili da se ponovno nađemo jer nismo niti stigli ispričati sve što smo htjeli – rekla je Nataša Slamek.

Kako kaže, ovo okupljanje mogu zahvaliti kolegici Ireni Gerenčer Prlog, a veliko hvala ide i učiteljici Božici Božinov.

– Naša učiteljica Božica, iako je u mirovini, jako je aktivna, vedra i vesela žena koja nas je sve oduševila svojom energijom. Još uvijek planinari, slika i bavi se raznim drugim stvarima i zaista smo bili sretni kad smo je ponovno vidjeli – zaključila je Nataša Slamek.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

  • Pročitaj sljedeće...

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI