STANARI OGORČENI Već drugi tjedan gradske službe ne uspijevaju zakrpati puknuće toplovodne cijevi

Toplovod je izvan funkcije od početka prošlog tjedna pa je cijeli kvart ostao bez tople vode, a izvođači radova za vikend nisu radili!


Autor: podravski.hr — 19.08.2013. / 15:21 Aktualno

KOPRIVNICA – Stotine stanara na Trgu kralja Tomislava i u Starčevićevoj ulici u Koprivnici ni idućih dana neće imati tople vode. Obično puknuće toplovoda, koje se dogodilo početkom prošlog tjedna, neće biti sanirano danas, a bogme ni sutra i preksutra. Kad će stanari i njihova djeca, koji se već tjedan dana tuširaju hladnom vodom, konačno imati toplu kupku – nitko pouzdano ne zna.
Krpanja toplovoda najprije se (po narudžbi Podravke, koja je vlasnik toplovoda) primila tvrtka Jakopanec, koja, međutim, na blagdan Velike Gospe i protekli vikend uopće nije radila premda je stvar bila hitna. Onda je danas na internetskim stranicama Grada, bez posebnih objašnjenja, objavljeno kako će saniranje puknuća toplovoda nastaviti gradska tvrtka Koming.
“Dana 20. kolovoza (utorak) i 21. kolovoza (srijeda) obavit će se saniranje puknuća toplovoda u Starčevićevoj ulici(…) Predviđeno je zatvaranje dijela Starčevićeve ulice, od križanja s Kolodvorskom do križanja sa Trgom kralja Tomislava i promet će biti zatvoren u oba smjera”, priopćeno je iz Grada.
Bi li stanari toliko morali čekati na toplu vodu i da je Milan Bandić gradonačelnik Koprivnice? Na to pitanje odgovorite sami…
FOTO: Već drugi tjedan sanira se puknuće cijevi toplovoda