STANARI ZABRINUTI Novi asfalt u Mosnoj ulici teško će izdržati godinu

Problem je što se sloj asfalta mora postaviti na relativno suhu šljunčanu podlogu, dok je ovaj u Mosnoj bio potpuno mokar zbog kiše, upozorava naš čitatelj


Autor: podravski.hr — 31.12.2012. / 17:04 Aktualno

KOPRIVNICA – Nakon nekoliko mjeseci radova stanari Mosne ulice u Koprivnici konačno su odahnuli. Ulicu radnici asfaltiraju te, iako sa zakašnjenjem od mjesec dana, kolnik će biti uskoro uređen.
Ipak, pojedini stanari su zabrinuti. Jedan od njih, koji je zatražio ostati anoniman (podaci poznati redakciji), smatra kako je problem što se sloj asfalta mora postaviti na relativno suhu bazu (podlogu) od šljunka, dok je ovaj u Mosnoj bio potpuno mokar zbog kiše.
– Pitanje je kakav će taj asfalt biti nakon godinu dana uporabe. Također, iako je Mosna ulica zatvorena za promet, osim stanarima i dostavi, na stotine drugih automobila redovito je tamo prolazilo. Štoviše, svaki dan, nakon što bi radnici postavili znakove zabrane i prepreke, vozači su se zaustavljali, te znakove uklanjali i nesmetano prolazili ulicom – upozorava stanar.
Tvrdi kako su radnici nekoliko dana za redom sanirali rupe na šljunčanoj podlozi koje su, zbog mekanog terena od kiša, nesavjesni vozači radili svaki dan.
Izvještava: GORAN OBRAN
Fotografiju snimio čitatelj