Stanovi s tri spavaće sobe, od 68 do 75 kvadrata, uz koje vam poklanjaju dvorište, parking i tavan

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ovih dana počinju radovi na izgradnji višestambene zgrade u Koprivnici u kojoj se nalazi šest stanova.

Stanovi će biti tlocrtne površine od 68, 70, i 75 četvornih metara, izuzetno velike sobnosti, tako da i najmanji stanovi, oni od 68 četvornih metara, imaju čak tri spavaće sobe, a svakom stanu bez ikakve nadoplate pripadaju dva parkirna mjesta, tavan veličine stana i privatno dvorište. Površina pripadajućeg dvorišta, ovisno o stanu, je od 56 do čak 180 četvornih metara, što ovim stanovima dodaje novu vrijednost u smislu privatnosti koje imaju obiteljske kuće.

Stanovi su jednoetažni, bez stuba, smješteni u mirnoj, slijepoj ulici u neposrednoj blizini škole i dječjeg igrališta. Idealni su za obitelji s djecom i starije osobe koje se ne žele odreći privatnosti koju im pruža obiteljska kuća, a žele smanjiti troškove stanovanja, te zadržati komfor življenja uz obiteljska druženja, roštiljanje i igru s unučadi u hladu vlastitog dvorišta.

Stanovi će biti priključeni na elektroenergetsku mrežu, komunalnu infrastrukturu plina, vodovoda i kanalizacije te telekomunikacija. Konstrukcija stanova sastoji se od nosivih zidova od šuplje blok opeke i armirano-betonskih stropnih ploča. Pokrov krovišta je falcani lim.

Stanovi će biti energetskog razreda B, s podnim grijanjem po cijeloj tlocrtnoj površini, predviđenom toplinskom izolacijom vanjskih zidova 12 cm (termofasada) s prekinutim toplinskim mostovima te PVC vanjskom stolarijom s roletama. Vanjski izgled zgrade predviđa se u dvije boje i to prevladavajuća bijela, s detaljima u tamnosivoj boji.

Informacije na: 098 977 7367

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI