Stanovi s tri spavaće sobe, od 68 do 75 kvadrata, uz koje vam poklanjaju dvorište, parking i tavan

Podravski list profile

Ovih dana počinju radovi na izgradnji višestambene zgrade u Koprivnici u kojoj se nalazi šest stanova.

Stanovi će biti tlocrtne površine od 68, 70, i 75 četvornih metara, izuzetno velike sobnosti, tako da i najmanji stanovi, oni od 68 četvornih metara, imaju čak tri spavaće sobe, a svakom stanu bez ikakve nadoplate pripadaju dva parkirna mjesta, tavan veličine stana i privatno dvorište. Površina pripadajućeg dvorišta, ovisno o stanu, je od 56 do čak 180 četvornih metara, što ovim stanovima dodaje novu vrijednost u smislu privatnosti koje imaju obiteljske kuće.

Stanovi su jednoetažni, bez stuba, smješteni u mirnoj, slijepoj ulici u neposrednoj blizini škole i dječjeg igrališta. Idealni su za obitelji s djecom i starije osobe koje se ne žele odreći privatnosti koju im pruža obiteljska kuća, a žele smanjiti troškove stanovanja, te zadržati komfor življenja uz obiteljska druženja, roštiljanje i igru s unučadi u hladu vlastitog dvorišta.

Stanovi će biti priključeni na elektroenergetsku mrežu, komunalnu infrastrukturu plina, vodovoda i kanalizacije te telekomunikacija. Konstrukcija stanova sastoji se od nosivih zidova od šuplje blok opeke i armirano-betonskih stropnih ploča. Pokrov krovišta je falcani lim.

Stanovi će biti energetskog razreda B, s podnim grijanjem po cijeloj tlocrtnoj površini, predviđenom toplinskom izolacijom vanjskih zidova 12 cm (termofasada) s prekinutim toplinskim mostovima te PVC vanjskom stolarijom s roletama. Vanjski izgled zgrade predviđa se u dvije boje i to prevladavajuća bijela, s detaljima u tamnosivoj boji.

Informacije na: 098 977 7367

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti