Stanovnici đurđevačke Podravine mogu sami očitati vodomjere i plinomjere

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Zbog uvođenja posebnih mjera na nacionalnoj razini uzrokovanih pojavom korona virusa, đurđevačke Komunalije i Komunalije plin obavještavaju korisnike vodnih i plinskih usluga da će za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka obavljati obračun vodne i plinske usluge na temelju dojava građana o stanju vodomjera i plinomjera te na temelju procjene za one korisnike koji ne dostave stanje.

Komunalije mole korisnike vodnih usluga da ukoliko žele obračun na temelju stvarnog stanja vodomjera da najkasnije do 6. travnja 2020. sami točno očitaju stanje svojeg vodomjera i očitanje dostave u Komunalije putem obrasca na web stranicama ili jave na brojeve telefona 812-304, 625-138 i 864-233, ili putem e-mail adrese: info@komundju.hr.

Komunalije plin mole potrošače plina da ukoliko žele obračun na temelju stvarnog stanja plinomjera da sami točno očitaju stanje i očitanje dostave u Komunalije-Plin, putem obrasca na web stranicama ili jave na brojeve telefona: 812-304, 625-138, 864-233 ili putem e-mail adrese: info@komunalije-plin.hr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI