STARA ‘MUŠTERIJA’ Vikao, galamio i vrijeđao policajce u središtu Koprivnice pa završio u lisičinama

Muškarac je uhićen i odvezen u postaju, a tijekom dana mogao bi biti po hitnom postupku predan sudu


Autor: podravski.hr — 03.08.2018. / 10:10 Crna kronika

Ilustracija / Mladić je priveden na Prekršajni sud

Pravi mali cirkus napravio je 36-godišnjak noćas oko ponoći na Zrinskom trgu u Koprivnici. Iz samo njemu znanog razloga, potpuno trijezan vikao je i galamio ispred jednog kafića u središtu Koprivnice. Policajci, koje je galama i nered privukao, krenuli su k izgredniku kako bi utvrdili njegov identitet. No, 36-godišnjak je počeo bježati od njih. Kad su ga policajci sustigli, odbijao je postupati prema njihovim naredbama te se počeo opirati pa su ga morali svladati i vezati lisicama.
Kako doznajemo, riječ je o muškarcu s područja Varaždinske županije koji iza sebe ima podeblji dosje prekršajnih prijava zbog remećenja javnog reda i mira te kaznenih djela.
Kako nam je rekao glasnogovornik PU koprivničko-križevačke Dražen Laljek, izgrednik je tijekom policijskog postupanja još i vrijeđao i omalovažavao policajce. Uhićen je i smješten u posebnu policijsku prostoriju za zadržavanje, a policajci će tijekom dana odlučiti hoće li ga redovnim putem prekršajno prijaviti ili će izgrednik morati po hitnom postupku na Prekršajni sud u Koprivnici. (ke)
FOTO: ARHIVA