Stariji supružnici stradali u teškoj prometnoj nesreći. Skretali ulijevo baš kad ih je kamion prestizao

Hitna pomoć stigla je vrlo brzo na mjesto nesreće, a supružnici su odmah prebačeni u Opću bolnicu


Autor: podravski.hr — 30.08.2018. / 16:02 Crna kronika

Kamion je pogodio u lijevu stranu clija

Muž (77) i žena (75) ozlijeđeni su u teškom sudaru koji se dogodio jučer poslijepodne na Podravskoj magistrali između Čukovca i Globočeca nedaleko od Ludbrega.
Kako su priopćili iz Policijske uprave varaždinske, nesreća se dogodila oko 14 sati kad je 77-godišnjak upravljajući renaultom cliom iz smjera Koprivnice prema Ludbregu nepropisno skrenuo ulijevo.
Kako su naglasili iz policije, vremešni se vozač tijekom skretanja nije uvjerio može li to učiniti sigurno za sve sudionike u prometu, pa je na njegov automobil naletio vozač teretnjaka (35) koji je već bio u punoj fazi pretjecanja. Sudar je bio neizbježan i snažan, a teretnjak je udario u lijevu stranu automobila.
Na suvozačkom mjestu vozila se njegova supruga (75) koja je zajedno s mužem odmah zatražila liječničku pomoć. Hitna pomoć iz Ludbrega stigla je vrlo brzo, a supružnici su prebačeni u varaždinsku Opću bolnicu. Ozljede im još uvijek nisu okvalificirane. Vozača automobila ludbreški su policajci nakon očevida prekršajno prijavili. (ke)

FOTO: POLICIJSKA UPRAVA