Starogradački Marof uskoro će dobiti novi Društveni dom

U Starogradačkom Marofu, naselju na području Općine Pitomača, u završnoj fazi su radovi izgradnje Društvenog doma. Dom se gradi na zemljištu uz mjesnu kapelu.

-Izgradnja Doma vrijedna 4,2 milijuna kuna financira se europskim novcem pa je i ovaj projekt potvrda našeg uspješnog povlaćenja sredstava iz fondova Europske unije za kapitalne investicije – ističe Željko Grgačić, načelnik općine Pitomača.

Investicija obuhvaća i samo opremanje Doma, a svi radovi bi trebali završiti do kraja godine. Dom će koristiti i mjesno Dobrovoljno vatrogasno društvo, kao i sve udruge koje djeluju u Starogradačkom Marofu.

-S ovom investicijom nastojimo poboljšati kvalitetu društvenog života u Starogradačkom Marofu jer će mještani dobiti idealan prostor za razne aktivnosti. Naš cilj je ravnomjeran razvoj svih općinskih naselja, a to pokazuje i ovaj projekt koji je od iznimne važnosti ta mještane Starogradačkog Marofa – zaključio je Željko Grgačić.

Foto: Kristijan Toplak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI