STAROGRADSKA ZATVORENA ZA PROMET Konačno počela obnova derutnih ‘južnih koprivničkih vrata’

U prvoj fazi za sav promet, osim stanovnika ulice i dostave, bit će zatvorena dionica Starogradske ulice od raskrižja sa Špoljarskom i Ulicom Ivana Mažuranića do Bilogorske ulice


Autor: podravski.hr — 09.05.2013. / 10:48 Aktualno

KOPRIVNICA – Danas je počela obnova Starogradske ulice u Koprivnici, prometne žile kucavice koja predstavlja ‘južna gradska vrata’.
Dio Starogradske ulice od HAK-a do rotora na Podravskoj magistrali godinama je u očajnom stanju, prepun rupa, bez uređenih pješačko-biciklističkih staza. Radovi u prvoj fazi trebali bi trajati oko dva mjeseca. Iz gradske uprave priopćili su kako će se promet odvijati prema privremenoj regulaciji.
U prvoj fazi za sav promet, osim stanovnika ulice i dostave, bit će zatvorena dionica Starogradske ulice od raskrižja sa Špoljarskom i Ulicom Ivana Mažuranića do Bilogorske ulice.
Promet će se kod južnog ulaza u grad odvijati Starogradskom do Bilogorske te dalje Mihanovićevom na Križevačku ulicu. Kod izlaza iz grada promet će se odvijati Starogradskom do Špoljarske i desno u Špoljarsku i Bilogorsku ili sa Starogradske lijevo u Ulicu Ivana Mažuranića u smjeru Ulice braće Radić.
Izvještava: NIKOLA WOLF