Štete od mraza i na koprivničkom području: Prijavite ih do sredine svibnja

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

I koprivnička gradska vlast navela je kako je zbog jakog mraza i niskih temperatura od 8. ožujka do 15. travnja 2020. cijelo područje Grada Koprivnice bilo zahvaćeno pa je došlo do oštećenja i propadanja cvjetova i plodova u dugogodišnjim nasadima, a to je uzrokovalo znatnu materijalnu štetu poljoprivrednim proizvođačima.

“Na prijedlog Gradonačelnika Grada Koprivnice, 30. travnja 2020. godine Župan Koprivničko-križevačke županije proglasio je prirodnu nepogodu od posljedica mraza za cijelo područje Grada Koprivnice.”, navode u Gradu.

Pozivaju sve poljoprivredne proizvođače upisane u Upisnik poljoprivrednika da prijave štetu nastalu uslijed prirodne nepogode – mraza na višegodišnjim nasadima, a koja je nastala na području Grada Koprivnice. Detalje provjerite na službenim gradskim stranicama, a prijave će se primati zaključno s petkom, 15. svibnja.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI