Stigla prinova u obitelj Petrović: Prijatelji su obećali pomoći u čišćenju, ali su pogazili riječ

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Obitelj Petrović iz Kalinovca od prijatelja je dobila pravu čestitku za prinovu. Za rođenje malenog Erika obitelji Petrović okućnica je bila ukrašena perjem i papirom, a imena ponosnih roditelja i njihove prinove sprejem su ispisana na cesti uz kuću i prilazu u dvorište.

Prijatelji se nisu štedjeli u zasipavanju imanja pa je ponosna baka Marijana imali pune ruke posla s čišćenjem.

– Djed Dragan izvukao se od čišćenja fizikalnim terapijama na koje mora ići, dok sam tati Goranu dala slobodno prijepodne zbog fešte koja je trajala do zore – priča nam Marijana Petrović.

Posao čišćenja, posebno perja, kaže Marijana, nije nimalo lak, no dobro je znala  što je čeka poslije fešte.

– Mama Štefica i maleni Erik su dobro i to mi je najvažnije. Znala sam da ćemo dobiti tako veliku “čestitku”, a čišćenje mi ne pada teško jer sam vesela i ponosna što sam dobila prvog unuka – kaže Marijana Petrović.

Za čišćenje je, dodaje ona, htjela anagžirati i prijatelje koji su se pobrinuli za ukršavanje dvorišta, ali se nitko od njih nije javljao na njene pozive.

– Očito su znali zašto ih zovem pa su ignorirali moje pozive. Dali smo im dozvolu da nam ukrase dvorište, ali uz obećanje da će nam pomoći u čišćenju, a sad su pogazili svoju riječ – kaže u šali Marijana.

Do dolaska mame Štefice i malenog Erika iz bolnice, kaže ponosna baka, dvorište će sigurno biti očišćeno, no ostat će natpisi koji su ispisani na cesti i prilazu u dvorište.

– Mama Štefica i Erik za uspomenu će dobiti fotografije dvorišta prije samog čišćenja – zaključila je Marijana Petrović.

FOTO Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Suzana Dimač nova predsjednica KUD-a Zrin

Dugogodišnja potpredsjednica KUD-a Zrin iz Legrada Suzana Dimač izabrana je za predsjednicu, dok je dosadašnji predsjednik Dragutin Matoš preuzeo ulogu potpredsjednika tog društva, odlučeno je

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI