Stigli prvi stanari inkubatora: Od 18 ureda zasad je u najmu njih osam

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Novoizgrađeni poduzetnički inkubator u samom gradskom središtu tijekom ovog će tjedna dobiti prve stanare. Zasad je od 18 ureda namijenjenih poduzetnicima iznajmljeno osam pa svi poduzetnici početnici zainteresirani za najam mogu se prijaviti gradskoj tvrtki Stari grad koja je zadužena za upravljanje poduzetničkim inkubatorom.

– Prijava potencijalnog korisnika treba sadržavati poslovni plan i ispunjeni obrazac za prijavu za zakup poslovnog prostora. Ponude s traženom dokumentacijom podnose se putem pošte preporučeno u zatvorenoj omotnici na adresu Stari grad d.o.o., Stjepana Radića 1, 48350 Đurđevac s naznakom natječaj za zakup poslovnih prostora poduzetničkog inkubatora – kažu u tvrtki Stari grad.

Svoje će urede u novoj zgradi imati tvrtke bivših gradskih pročelnika Marijane Zlatec, koja se bavi arhitektonskim djelatnostima te Dražena Krčmara, koji se bavi savjetovanjem u poslovanju, koprivnička zubarka Danijela Glavosek Kovačić, bivši suvlasnik Avalona Damir Mujić sa svojom tvrtkom registriranom u Sjedinjenim Američkim Državama, Hrvatska mreža poslovnih anđela, Avalon, koji su početkom ove godine preuzeli Poljaci, te mladi đurđevački poduzetnici Damir Lacković i Zrinka Hodić.

Damir Lacković svoju je tvrtku koja bavi izradom internetskih stranica i aplikacija te održavanjem servera osnovao prije pet godina i u početku je bio jedini zaposlernik, a danas ima šest radnika.

Damir Lacković

– Dosad smo radili u prostoru koji sam uredio u sklopu svoje kuće i poduzetnički inkubator idealan nam je za prijelazni period jer dugoročno gledano planiram izgraditi vlastiti uredski prostor. U planu nam je širenje na nova tržišta i nadamo se da ćemo vrlo brzo u našem uredu u inkubatoru zaposliti još dva nova djelatnika, bez obzira na to što u IT sektoru polako već vlada zasićenje – kaže Damir Lacković.

Zrinka Hodić novopečena je poduzetnica i njena će se tvrtka baviti posredovanjem za gospodarenje otpadom te projektiranjem uređenja okoliša. Poduzetnički inkubator za nju u pravo vrijeme otvara svoja vrata jer je svoju tvrtku službeno registrirala prošli tjedan.

Zrinka Hodić

– Uvjeti najma su povoljni, a i ured je moderan, dok sam prostor inkubatora nudi i druge pogodnosti. Gospodarenje otpadom ima sve veću ulogu pa vjerujem da ću kroz posredovanje i savjetovanje koje je nužno kako bi se ispoštvala sva potrebna zakonska regulativa naći svoje mjesto na tržištu. I projektiranje uređenja okoliša sve je traženije jer se stalno grade nove kuće, a samim time vlasnici žele na odgovarajući način urediti i dvorište. Nadam se da će se vrlo brzo stvoriti uvjeti i da otvorim koje novo radno mjesto – kaže Zrinka Hodić.

FOTO Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI