Stigli rezultati kreativnog natječaja za najbolju kratku priču “Strah u Koprivnici”

Objavljeni su rezultati kreativnog natječaja za kratku priču, ove godine pod temom „Strah u Koprivnici“ na koji je stiglo 19 radova. Stručni žiri u sastavu više knjižničarke dr. sc. Dijane Sabolović-Krajina, sveučilišne profesorice dr. sc. Lidije Dujić, članica i gimnazijske profesorice Nine Tadić, prof. odabrao je tri najbolje kratke priče.

Prvo mjesto i nagradu nakladničke kuće Menadar Media (pet romana prema osobnom odabiru nagrađenog) osvojio je Zoran Odžić iz Koprivnice za priču Koprivnička horor priča. 

Drugo mjesto i nagradu nakladničke kuće Znanje (četiri knjige prema odabiru sponzora) osvojio je Mile Božičević iz Zagreba za priču Počivalište mira.

Treće mjesto i nagradu Šarenog dućana (tri knjige prema osobnom odabiru nagrađene) osvojila je Ljiljana Štajduhar iz Kašine za priču Drugi put.

Javno predstavljanje nagrađenih autora i njihovih priča bit će u srijedu, 6. 10. 2021. u 18.00 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica.

Foto: Knjižnica Fran Galović Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI