STIŽE DAN ZALJUBLJENIH Iva Horvat i Petar Lončar: Već dvije godine baš svaki nam je dan Valentinovo

Ljubav im se nekako spontano dogodila nakon dugogodišnjeg poznanstva


Autor: podravski.hr — 12.02.2018. / 11:37 Stil

Petar i Iva druže se još od osnovne škole

Sve miriše na ljubav pa će u ovom tjednu romantika i poezija ući u srca i domove brojnih sretnih parova, cura i dečki, ali i supružnika. Što taj veliki dan ljubavi, Valentinovo, znači mladim parovima ispričali su nam oni sami.
Iva Horvat, koprivnička poduzetnica kreativne duše i profesorica informatike, ljubav je pronašla još u osnovnoj školi, no to, kako kažu ona i njezin partner Petar Lončar, nisu ni znali. Ljubav im se nekako spontano dogodila nakon dugogodišnjeg poznanstva tek prije dvije godine, a čini se kako su samo trebali odrasti da se dogodi taj uvijek očekivani ‘klik’.
– Od tog nam je trenutka svaki dan Valentinovo, uživamo u sitnicama i ne treba nam puno da budemo sretni i ispunjeni – kazala je Iva.
U trgovačkim lancima, ali i specijaliziranim i unikatnim trgovinama u ovim srcolikim danima cvatu ruže zbog velike potrošnje, no materijalno nije ono na čemu ovaj mladi par gradi svoj odnos.
– Prošle smo godine kod kuće zajednički radili večeru i nismo si ništa poklanjali jer kako smo si i prilikom slasnih zalogaja izgovorili, najljepši je dar što smo te trenutke proveli zajedno. To ne znači da si ne kupujemo darove – rekla nam je Iva.
Osim što su zaljubljeni jedno u drugo, velika su im strast putovanja.
– Često se znamo dogovoriti da nećemo kupovati poklone, nego se otputimo na neki kraći izlet, a i tamo se nađe poneka sitnica za zajedničku uspomenu – rekao je Petar Lončar, izabranik Ivinog srca.
Za kraj imaju i poruku svim zaljubljenima.
– Lijepo je da i mi zaljubljeni imamo svoj dan, no živite svaki dan kao da je vaš dan – poručio je svima za Dan zaljubljenih ovaj simpatičan par. (rv)

Sretni, mladi, zaljubljeni

FOTO: PRIVATNI ALBUM